Horoskop!!!

Ići dole

Horoskop!!!

Počalji od Nevenci taj Ned 2 Sep - 19:55

OVAN

Škola i obitelj: S džeparcem ovaj mjesec nećeš imati problema, uvijek će ga biti dovoljno. Odmah na početku godine uhvati dobar tempo učenja, ne stvaraj si zaostatke, uči redovito. Budeš li obaveze izvršavao/la na vrijeme, školske i one kod kuće, osjećat ćeš se opuštenije. U školi će te dočekati i neke promjene. Moguće je da će se u tvojoj školi način rada ove godine posve promijeniti ili da ćeš ti promijeniti školu. Obitelj će ti se dosta posvetiti ovaj mjesec.

Ljubav i prijatelji: Iako je počela nova školska godina, tvoj društveni život cvjeta, čak i više nego što je to bio slučaj prethodni mjesec. Ostani miran/na ako ti se dogodi glupost pred simpatijom, čak i ako je u nezgodi zaliješ pićem. Flertuj i komuniciraj s njom. Svidjet će joj se to. Kad te obuzme osjećaj uznemirenosti, nemoj mu se samo prepustiti. Sjedni i razmisli što ga uzrokuje, možda izvučeš poruku. Dobri prijatelji će biti uz tebe i dosta će razmišljati o tebi.


BIK

Škola i obitelj: Školska godina će ti započeti jako dobro, no u načinu na koji učiš i izrađuješ referat trebao/la bi nešto promijeniti kako bi bio/la učinkovitiji/a. Pratit će te sreća. Pripazi da ti to ne udari u glavu jer bi se moglo loše završiti. Posveti se više i izvanškolskim kulturnim sadržajima. U drugoj polovi mjeseca borit ćeš se sam/a sa sobom oko nekih stvari i pružit će ti se dva izbora. Budi ljubazan/na s roditeljima, oni žele biti tvoji najbolji prijatelji.

Ljubav i prijatelji: Najviše će te zaokupljati sve vezano uz jako bliskog prijatelja ili simpatiju. Početkom mjeseca ćeš imati osjećaj da te simpatija uopće ne razumije, ali će taj osjećaj vrlo brzo proći. To će se dogoditi i stoga što ćeš se i ti aktivnije uključiti trudeći se oko nje. Nakon nekog vremena doći će opet do nekih nesporazuma između vas dvoje i ti ćeš morati nešto promijeniti u svom pristupu toj osobi. Trebao/la bi biti odgovorniji/ja u vezi.


BLIZANCI

Škola i obitelj: Problemi koje si prije imao u školi i sa zdravljem će nestati. Napravit ćeš nevjerojatne pomake u školi. Razmisli o priključenju dramskoj grupi. Kod kuće će te dočekati novi, veći izazovi u odnosima s obitelji. Ne mora to biti ništa negativno. Najbitnije ovaj mjesec je da obratiš više pažnje svom obiteljskom životu. Nešto će se unutar nje dugoročno promijeniti i na tebi će biti da organiziraš i obiteljski život i neke stvari u vašem domaćinstvu.

Ljubav i prijatelji: Ovaj mjesec imat ćeš nebrojene prilike ostvariti nova prijateljstva. Izgledat će gotovo kao čarolija jer će drugi željeti biti u tvojoj blizini, a da se ti nećeš posebno niti truditi! U ljubavi ćeš imati neke probleme. Moguće je da ćeš se zaljubiti u osobu koja već ima vezu ili ti komunikacija s njom neće ići najbolje. Napiši natuknice i vježbaj pred ogledalom kako joj se obratiti ako drugačije ne bude išlo.


RAK

Škola i obitelj: Bit ćeš pun/a planova i ideja kako pristupiti novoj školskoj godini, a većinu njih ćeš moći primijeniti u listopadu. To je dobro za tebe jer ti treba vremena kako bi organizirao/la svoje misli. Džeparac će ti se značajno povećati. Zahtjevi okoline neće biti tako veliki kao prije. To će znatno popraviti tvoje raspoloženje. Problemi koje budeš imao/la u komunikaciji s bratom, sestrom ili susjedom morat ćeš odmah razjasniti. Pogodno je vrijeme za dobre ocjene.

Ljubav i prijatelji: Ljubavni život će ti se iznenada jako poboljšati. Dobit ćeš zanimljiv e-mail ili SMS poruku. Jedna osoba možda samo želi tvoju pomoć u učenju, ali je vjerojatnije da joj je to samo izgovor kako bi se našla s tobom. U svakom slučaju, ovaj mjesec te očekuje romantična situacija. S bliskim prijateljem ili prijateljicom naći ćeš se u situaciji da ćete se oboje oko nečeg natjecati. Daj mu do znanja da to nisi namjerno izazvao/la ni planirao/la!


LAV

Škola i obitelj: Moraš hitno promijeniti svoj odnos prema novcu. I sam/a ćeš shvatiti da trebaš početi trošiti manje i kontrolirati se. Ovaj mjesec će u tvom životu doći do dugoročnih promjena koje će znatno utjecati na tvoj džeparac. Izgleda da su roditelji zaključili da ga moraš aktivnije zaraditi. Odnos s ukućanima će se početi poboljšavati ukoliko se ne budeš smatrao boljim od njih.

Ljubav i prijatelji: Druženje s prijateljima će ti oduzimati većinu vremena. Razgovor s njima će ti pomoći da prevladaš neke svoje strahove. Tvoja sposobnost da budeš sam/a i samostalno rješavaš neke stvari bit će nekome privlačna, te će ti donijeti ljubav u život. Ovaj mjesec ćeš imati dosta ljubavi i zabave u svom životu. Nemoj se praviti tipično lavovski važan/na. Ego ti je najveći neprijatelj i kad su se radi o prijateljima. Iako ćeš vjerovati da si pametniji/a i sposobniji/a od njih, saslušaj i njihove ideje.


DJEVICA

Škola i obitelj: Promotri dobro što se događa unutar tvoje obitelji. Moguće je da ćeš zamijetiti neke promjene. U drugoj polovici mjeseca od tebe će se očekivati preuzimanje nekih odgovornosti. Pripremi se za to. U školi će ti dobro ići svaki oblik istraživačkog rada. Javi se za izradu referata ili sudjelovanje u nekom projektu. Ne bi bilo loše ni da se pridružiš novinarskoj grupi u školi ili da se time pokušaš baviti izvan nje. Učitelji i profesori će cijeniti tvoj trud.

Ljubav i prijatelji: Bit ćeš dosta zaokupljen/a svojim zdravljem i imidžom. Pogotovo ćeš se intenzivno brinuti o tim dvjema stvarima nakon jednog događaja u prvoj polovici mjeseca. Dosta stvari će ti se u životu ovaj mjesec kretati u nekom smjeru bez tvog aktivnog sudjelovanja. Osloni se na intuiciju. U drugoj polovici mjeseca osjetit ćeš da te prijatelji zbilja vole i cijene tvoje mišljenje i karakter. U ljubavi ćeš stalno tražiti srodnu dušu, osobu sličnu sebi.


VAGA

Škola i obitelj: Dogodit će se velike promjene u tvom životu. Slušaj pažljivo što se govori oko tebe, ali isto tako slušaj i svoju intuiciju. U školi ne čekaj da te prozovu, javljaj se sam/a. Preuzmi inicijativu i skupi dobre ocjene sad na početku kad nemaš puno za učiti. Ovaj mjesec ćeš jako dobro znati iskoristiti svoju inteligenciju, znanje i talente. Džeparac i kako ga rasporediti je jedna od dvije stvari koja će te ovaj mjesec najviše zaokupljati.

Ljubav i prijatelji: Postaješ sve sigurniji/a u sebe iako se i dalje držiš po strani. Cijenit ćeš mir i tišinu i vrijeme za razmišljanje. Uživat ćeš u samoći i svom društvu. Druženje s nekim osobama iz škole će dosta utjecati na tebe, te ćeš prijateljstvu morati posvetiti više pažnje. Prijateljstvo je jedna od dvije stvari koja će te ovaj mjesec najviše zaokupljati. Tvoja simpatija je dosta razmišljala za vrijeme praznika dok te nije vidjela i sad imaš veće mogućnosti kod nje.


ŠKORPION

Škola i obitelj: U školi će sve započeti dobro i zbog toga ćeš osjećati veliko olakšanje i nadu u samog/u sebe. Dosta toga ćeš shvatiti intuitivno. Vodi dnevnik kako ne bi zaboravio/la ideje koje ti padnu na pamet. Obaveze u školi će postati sve veće. Sve manje će te zanimati što o tebi druge misle i imaš li dobar imidž, a sve više ćeš biti okrenut/a svojim dugoročnim planovima. Malo se opusti i prestani stalno razmišljati što još treba napraviti. Neka se stvari razvijaju same od sebe.

Ljubav i prijatelji: Situacija sa simpatijom će se početi polako kretati naprijed. Morat ćeš svladati neke izazove i prijeći most koji dijeli tebe i simpatiju tj. pronaći u čemu ste slični. Ako još nemaš simpatiju, ne brini – ovaj mjesec ćeš imati dovoljno samopouzdanja. Iskoristi to kako bi nekom prišao/la. Sredinom mjeseca većina stvari koju poduzmeš ići će ti od ruke, pa je vrijeme za izmirenje s osobama s kojim si u konfliktu.


STRIJELAC

Škola i obitelj: Očekuju te dramatične promjene u školi od sredine mjeseca. U svakom slučaju, niti malo mirno razdoblje. Zato se dobro odmori početkom mjeseca i skupi energiju kako bi svoje obaveze mogao/la ispuniti kad se pojave. U rujnu počinje dugotrajan period kad će ti ocjene u školi postati najbitnija stvar u životu. Ukoliko želiš neke promjene u odnosu s roditeljima, razgovaraj. Ovaj mjesec ti konverzacija zbilja ide od ruke.

Ljubav i prijatelji: Morat ćeš balansirati između zahtjeva prijatelja i školskih obaveza. Život će ti zbog ljubavi postati jako zanimljiv u drugoj polovici mjeseca. Konverzacija će ti biti jako bitna ovaj mjesec. Zahvaljujući toj svojoj društvenoj osobini, lako ćeš se sporazumijevati s prijateljima u školi. Iznenadit će te koliko duboki i zanimljivi mogu biti razgovori s nekim osobama. U drugoj polovici mjeseca dobit ćeš većinu stvari koje želiš, pa i poljubac ukoliko ga zatražiš!


JARAC

Škola i obitelj: Škola i svakodnevne obaveze kod kuće će ti biti iscrpljujuće ovaj mjesec, ali kako mjesec bude odmicao, i ti ćeš početi više uživati u njihovom izvršavanju i nagradi koja slijedi. U svakom slučaju, život će ti općenito postati stabilniji, jednostavniji i ispunjeniji, te ćeš i ti s više veselja ispunjavati svoje obaveze. Život će ti biti manje stresan i ispunjen. Odrasli u tvojoj obitelji bi trebali shvatiti da ti nisi odgovoran/na za sve svoje potrebe.

Ljubav i prijatelji: U posljednje vrijeme u tvom ljubavnom životu se ili ništa nije događalo ili su se događale zbunjujuće stvari. Rujan će ti biti bolji, lakše ćeš se izražavati u ljubavnim situacijama i privlačit ćeš više pažnje. Posveti više pažnje jednom djetetu koje ima neke veze s nekim od tvojih bliskih prijatelja. Ako u drugoj polovici mjeseca nešto u tvom životu krene naopako, nemoj se uplašiti. Smiri se, vratit će se sve u normalu.


VODENJAK

Škola i obitelj: Školska godina će ti započeti dobro, s ocjenama s kojima ćeš biti zadovoljan/na. Ti i članovi tvoje obitelji bit ćete međusobno čvrsto povezani. Dosta ćeš razmišljati i o svom džeparcu, kako ga povećati i na što ga potrošiti. Neke situacije kod kuće će te ometati u školi ali dat ćeš svejedno zbilja najbolje od sebe. Krajem mjeseca ćeš uvidjeti da se učenje isplati, dobit ćeš nagradu za svoj trud. Poželjet ćeš i ti postati upamćena povijesna ličnost.

Ljubav i prijatelji: Ovaj mjesec će ti oživjeti ljubavni život, imat ćeš općenito više stvari koje će te veseliti, bit ćeš kreativan/na. Sviđaš se jednoj jako 'vrućoj' osobi, ali je moguće da je ona za tebe suviše vatrena. S bliskim prijateljima ćeš se intenzivno družiti. Moguće je da će ta povezanost s njima produbiti vaše prijateljstvo, ali je isto tako moguće da će tebe to intenzivno druženje izluditi! Ovisi kakva si osoba – želiš li intenzivnu bliskost s drugima ili ne.


RIBE

Škola i obitelj: Željet ćeš više samostalnosti i tome ćeš raspravljati s roditeljima. Morat ćeš ih uvjeravati i laskati im, ali ne samo riječima. Redovitim i savjesnim ispunjavanjem obaveza u školi i kod kuće postići ćeš više nego samo pukim tvrdnjama kako si odrasla osoba. Vaši međusobni odnosi će se naći na kušnji, bit će i kratkih sukoba. Svi ćete biti dosta svadljivi. Na tebi je da napraviš bitna poboljšanja. U školi ćeš najbolje rezultate postizati u predmetima gdje se bude tražila kreativnost.

Ljubav i prijatelji: Veza sa simpatijom i povezanost s bliskim prijateljem će ti biti najbitnije stvari ovaj mjesec. Druga će te strana medalje u tim odnosima (stvari oko kojih se ne slažete) zaokupljati i ovaj i narednih mjeseci. Pogotovo ćeš dosta razmišljati o tome u čemu se ti i tvoja simpatija razlikujete. Budi oprezan/na u svemu što namjeravaš poduzeti u ljubavi. Ne brzaj u svojim postupcima.


Poslednji izmenio dana Pon 1 Okt - 20:24, izmenjeno ukupno 1 puta
avatar
Nevenci
Top Poster
Top Poster

Broj poruka : 1473
Godina : 29
Datum upisa : 21.08.2007

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Horoskop!!!

Počalji od Nevenci taj Pon 1 Okt - 20:22

OVANŠkola i obitelj: Obiteljski život će te iscrpljivati -
povećat će se tvoje obaveze kod kuće i neki članovi obitelji će biti
dosta mrzovoljni. Ipak, pokaži više ambicioznosti i preuzmi veću
odgovornost - isplatit će ti se. U školi ćeš biti zadovoljan/a,
pogotovo što će ti se u njoj dogoditi ljubav. U učenju i na nastavi
obrati posebnu pažnju na detalje, ponavljanje starog gradiva i što više
se javljaj, usmeno odgovaraj i općenito komuniciraj s učiteljima i
profesorima.


Ljubav i prijateljstvo: I prijatelji i tvoja ljubav su
povezani sa školom. Zbog svih tuluma na koje ćeš biti pozvan/a od
strane školskih kolega i sama škola će ti postati draže mjesto. Sredina
mjeseca je vrijeme prilika za tebe, privući ćeš koga god i što god
želiš u svoj život! Ako si u vezi, moraš svom dečku/curi posvetiti
dodatnu pažnju. Sve probleme možeš riješiti s više komunikacije. Nemoj
se dati iznervirati zbog gluposti!

BIKŠkola i obitelj: Iako će ti ovaj mjesec prioritet u životu
biti zabava, ipak ćeš je uspjeti uskladiti s obavezama. Više ćeš učiti
i udubljivati se u detalje, u čemu ćeš i uživati. Obitelj i učitelji će
ti biti velika podrška. Obitelj će te zbog tvog truda podržati i
moralno, ali i nagraditi dodatnim džeparcem. Ovaj mjesec ćeš u sebi
prepoznati novi osjećaj za red i organizaciju u svom životu.


Ljubav i prijateljstvo: Ovaj mjesec ćeš se uglavnom
orijentirati na zabavu, flertovanje i svoje hobije. Doći će do sukoba
između tvojih prijatelja i simpatije. Morat ćeš naučiti kako naći
dovoljno vremena i za jedno i za drugo, a da se nitko ne osjeća
zapostavljen. Srećom, ovaj mjesec ti je odličan za sve vrste suradnje i
partnerstva, bilo da se radi o odnosima u školi ili o privatnom životu.
O nekim svojim prijateljima trebaš dobro razmisliti. Bude li došlo do
prepirke, ti ćeš odnijeti pobjedu.

BLIZANCIŠkola i obitelj: Iskoristi što bolje prvu polovicu mjeseca
kao bi nakupio/la dobre ocjene. Tad ćeš biti izrazito produktivan/a i
sve će ti ići od ruke. Svi će biti zadovoljni s tobom takvim kakav/a si
i nećeš morati ništa nikome dokazivati. Uživat ćeš u svim vrstama
rekreacije. Pospremi konačno svoju sobu, tako se roditelji neće stalno
ljutiti na tebe zbog iste stvari. Bit ćeš dosta indiferentan/na i prema
školi i prema novcu, ali će se probuditi tvoje životne ambicije.Ljubav i prijateljstvo: Bavi se više svojim hobijima. Naći
ćeš se u sukobu interesa. Nećeš imati dosta vremena i za simpatiju i za
bavljenje stvarima koje smatraš neophodnim za svoj buduću karijeru
(tečaj sviranja, bavljenje sportom, odlazak na kreativne radionice).
Bit ćeš rastrgan/na između ljubavi i praktičnih interesa. Bit ćeš dosta
sebičan/na ovaj mjesec. Obrati pažnju na tu svoju osobinu, kako ne bi
došlo do razdora prijateljstva.
RAKŠkola i obitelj: Budi sebičniji/a! Vrijeme je da ostvariš
svoje planove jer ćeš ovaj mjesec biti pun/a energije i bit ćeš jako
snalažljiv/a. Život oko tebe će se jako ubrzati i ukućani će
primijetiti da si, netipično za tebe, jako okrenut/a sebi i samo svojim
potrebama. I to je uredu! Vrijeme je da otkriješ što točno želiš u
životu. Napravit ćeš nešto impulzivno, nešto što si oduvijek htio/la.
Otiđi na male edukativne izlete i dosta uči, a jedna od prilika da se
jednog dana baviš onim što želiš zakucat će ti na vrata.


Ljubav i prijateljstvo: Budi natjecateljski raspoložen/a i
prema bliskim prijateljima. Zašto da se ti stalno mičeš u stranu zbog
njihovih ciljeva i želja?! Srećom, ovaj mjesec ćeš biti samopouzdan/a i
tvoj uobičajeni oklop će nestati. Uživaj u tom novom stanju i iskoristi
ga za prilaženje simpatiji. Lako ćeš komunicirati i povezivati se s
drugim osobama. Kao rijetko kada, ovaj mjesec ćeš imati snage usmjeriti
svoj život kamo želiš.
LAVŠkola i obitelj: Ne troši toliko svoju ušteđevinu! Rasporedi
novac koji imaš na stvari koje su bitne. Imat ćeš puno obaveza kod kuće
i u školi, pogotovo s pismenim testovima i referatima. Nedostajat će ti
energije za sve to, pa se pokušaj više odmarati. U drugoj polovici
mjeseca dosta ćeš se sukobljavati s roditeljima i učiteljima. Problem
ćeš riješiti posvetiš li se više školi. Znaš onu 'što se mora, nije
teško'?Ljubav i prijateljstvo: Ovaj mjesec ti donosi puno noviteta
vezano i uz prijatelje i uz simpatiju. Sa simpatijom ćeš dosta
raspravljati o raznim intelektualnim stvarima i to će vas povezati. No
među vama će doći i do žustre svađe. Ne žuri kad je ljubav u pitanju,
idi korak po korak. Ako još nemaš simpatiju, veća je vjerojatnost da
ćeš istinski srodnu dušu sresti na tržnici nego na mjestima
tulumarenja. Osjećaj unutrašnje sreće bit će odgovor na događaje izvana
koji će ti, uglavnom svi, ići od ruke.
DJEVICAŠkola i obitelj: Trudit ćeš se ostaviti povoljan dojam o
sebi i kod profesora i kod roditelja. Pokušat ćeš se pomiriti s bliskim
osobama iz obitelji. Bit ćeš jača i pouzdanija osoba nego inače i svi
će oni početi vjerovati u tebe. Obrati pažnju na detalje u nekim
predmetima, posebno na gramatiku u hrvatskom i stranim jezicima.
Intenzivnije učenje i pripremanje kod kuće rezultirat će uspjehom u
školi. Možeš očekivati poklon ili povećanje džeparca.


Ljubav i prijateljstvo: Netko ti se divi. Tvoj
obožavatelj/ica je zaljubljen u tebe i to više nije tajna. U drugoj
polovici mjeseca ćeš imati dosta ljubavnih prilika jer ćeš tada jako
zračiti privlačnošću. Tada ćeš vjerojatno započeti i vezu. Očekuje te
dar od jedne osobe. Sve što budeš radio/la timski donijet će ti uspjeh,
bilo da treniraš neki sport, s prijateljima odeš u zajednički izlazak
ili imaš pripremu referata za školu.
VAGAŠkola i obitelj: U školi će ti ići odlično, lako i brzo ćeš
svladavati gradivo. Bit ćeš ambiciozniji/a nego inače. No, doma ćeš
nevoljko prihvaćati naređenja ostalih ukućana. Nemoj biti previše
zahtjevan/na prema drugim osobama. To se najviše odnosi na tvoje
razredne kolege budete li zajednički radili na školskom projektu.
Jednostavno, oni trenutno ne razmišljaju brzo kao ti. Budi malo više
diplomat kad budeš rješavao/la probleme s dva zbilja teška člana
obitelji.Ljubav i prijateljstvo: Sreća ti ovaj mjesec nimalo ne ovisi
o drugim ljudima, sam/a ćeš ju kreirati. Ljubavni život će ti biti jako
sladak, posebno u drugoj polovici mjeseca. No, morat ćeš u njega u
jednom trenutku unijeti veliku dozu suosjećanja i požrtvovnosti. U to
sve će biti uključen/a tajni/a obožavatelj/ica. Slobodne Vage će imati
priliku za flert s jednom zbilja slatkom osobom. Prijatelji će se dosta
oslanjati na tebe.

ŠKORPIONŠkola i obitelj: Smanji vrijeme za zabavu. Obaveze u školi
će ti bi ti izrazito velike, ispitivanja teku punom parom. Nastavnici i
njihovi zahtjevi su ti trenutno najveća briga i dobro pazi što od tebe
zahtijevaju. Neki od njih će te zbilja izludjeti. Pokušaj pritom ostati
što smireniji/ja. Kod kuće bi se mogli javiti novčani problemi i doći
će do svađe oko pranja suđa. Pazi, netko će te pokušati prevesti žednog
preko vode.Ljubav i prijateljstvo: Uživat ćeš u posebnoj pažnji koju će
ti ovaj mjesec poklanjati prijatelji i u novim i neobičnim stvarima.
No, svoje privatno vrijeme i zabavu ćeš morati drugačije organizirati.
Obaveze zovu. U prvoj polovici mjeseca u ljubavi ti je sve harmonično,
ali u drugoj polovici simpatija će tražiti tvoju dodatnu pažnju. Dosta
ćeš se boriti sam/a sa sobom oko nekih stvari u ljubavi. Ostavi si
dovoljno vremena kao bi u miru razmislio/la o svemu.

STRIJELACŠkola i obitelj: Znat ćeš izraziti i svoju osobnost i svoje
ideje na smion i duhovit način. Bilo kakav pokušaj da te se zaustavi u
onome što namjeravaš bit će neuspješan! Škola će ti bitni iznimno
bitna. Jako ćeš se truditi riješiti sva praktična pitanja vezane uz
školu i obitelj. Odlučio/la si se obračunati i sa svim problemima bilo
koje vrste koji dolaze iz prošlosti. Počinje dug period tvojih
dostignuća, velike odgovornosti i priznanja uspjeha.


Ljubav i prijateljstvo: Ljubavni život će ti biti posebno
intenzivan ovaj mjesec. Doći ćeš u sukob s osobama koje će u tebi
izazivati jake osjećaje. Od svojih prijatelja ćeš dobiti nepobitan
dokaz koliko si im bitan/a i koliko te vole. Nažalost, ovaj mjesec ti
se u ljubavi neće ništa posebno dogoditi, uglavnom ćeš sanjariti. Ako
još nemaš simpatiju ili vezu, veća je vjerojatnost da ćeš sresti nekog
novog u drugoj nego u prvoj polovici mjeseca.
JARACŠkola i obitelj: Dovodit će se u pitanje tvoja iskrenost kad
je u pitanju škola. Nećeš lako izbjeći nadzoru roditelja i profesora. U
drugom dijelu mjeseca obitelj će dosta utjecati na tebe. Tad ćeš i u
školi doživjeti priznanje, bit ćeš nagrađen/a za ono što radiš, čak i
pomalo slavan/a. Sve što budeš radio/la pismeno, dva puta provjeri!
Oprezno s novcem!


Ljubav i prijateljstvo: Prijatelji će te priznavati kao
autoritet. Sa simpatijom ćeš nekamo zajedno putovati ili ćete
zajednički doživjeti nekakvu pustolovinu. Ako još nemaš simpatiju,
moglo biti ti se dogoditi da se zaljubiš u stranca/strankinju ili osobu
s posve drukčijeg kulturnog porijekla od tvog. U svakom slučaju,
romantični trenuci će te pratiti cijeli mjesec. Tvoji odnosi s
prijateljima će biti vatreni i zahtjevni, ali će na tebe djelovati
stimulirajuće. Nisu sve osobe u tvom životu dostojne tvoje pažnje,
zapamti to. Upoznat ćeš i nove prijatelje.
VODENJAKŠkola i obitelj: Svoju energiju ćeš ovaj mjesec uložiti u
školu, sređivanje nekih detalja u svom životu, zdravlje i bavljenje
sportom. Član šireg kruga obitelji će ti svojim darom podebljati
džeparac. Odnosi s obitelji te neće previše okupirati, puno ćeš se više
posvetiti osobama izvan nje. U školi ćeš zadiviti nastavnike i
profesore svojim kreativnim idejama. Doći će do promjene tvoje
svakodnevne rutine i tad će se pokazati koliko si samostalna osoba.
Nešto ćeš naučiti budeš li napravio/la obiteljsko stablo.


Ljubav i prijateljstvo: Mozak radi punom parom pa pokaži
strpljivost s prijateljima kad ne budu mogli slijediti brzinu tvojih
misli. Imat ćeš vodeću ulogu u svom društvu. Po pitanju ljubavi ovo ti
je sretan mjesec. Vjerovao/la ili ne, tebe i simpatiju bi mogla
povezati čokolada u bilo kojem obliku. Možda ćete se sresti dok je
jedno od vas bude ispijalo s prijateljima ili dok je budete kupovali za
poklon.
RIBEŠkola i obitelj: Potrošit ćeš veliki dio svog džeparaca na
zabavu, hobije i članove obitelji. Kad budeš osjetio/la potrebu za
impulzivnim reagiranjem, nemoj donositi nikakve bitne odluke jer će
posljedice biti nepredvidive. U školi će ti najbolje ići krajem
mjeseca, pa se posebno pripremi tih dana za hvatanje dobrih ocijena.
Pri učenju će ti puno pomoći jedna osoba kojoj si posebno drag/a. U
jednom trenutku će ti biti dosta svega. Ostavi si dovoljno vremena i za
odmor.Ljubav i prijateljstvo: Ovo je mjesec ljubavi, intenzivnih
osjećaja i potrage za emocionalnim ispunjenjem. Ako si u vezi, ona će
postati ozbiljnija jer prvenstveno ti želiš iskusiti dublje osjećaje.
Oprez, nemoj se prepustiti samo ljubavi, ostavi malo vremena i prostora
i samo za sebe. Dobro razmisli o svojim prijateljstvima. Ispunjavaju li
te ona, mogu li se poboljšati, jesu li ti neke osobe istinski
prijatelji ili se družite iz navike?avatar
Nevenci
Top Poster
Top Poster

Broj poruka : 1473
Godina : 29
Datum upisa : 21.08.2007

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Horoskop!!!

Počalji od Nevenci taj Čet 1 Nov - 23:51

OVANŠkola i obitelj: Obaveze kod kuće će ti oduzimati dosta
vremena, no ti ćeš uspješno svladati sve prepreke. Imaš mnogo
potencijala, ali oni ne mogu doći do izražaja ne budeš li se
posvetio/la učenju. U drugoj polovici mjeseca bit ćeš vrlo blizu svojih
ciljeva. Imat ćeš razloga za frustraciju, ali ne dozvoli da se to vidi.
Odnosi s ukućanima će biti mirni, no džeparac ćeš prije dobiti od
rođaka nego od roditelja. Vrijeme je da nešto promijeniš u svom načinu
života.


Ljubav i prijateljstvo: Poboljšaj odnos s bliskim
prijateljem s kojim je došlo do nesuglasica. Komunikacija će vam ići
dobro i bez napora, te će se vaše prijateljstvo produbiti. Trebao/la bi
pokušati učiniti nešto za prijatelje, a ne protiv njih. Krajem mjeseca
pojavit će se problemi koje ćeš moći riješiti samo dobrom
komunikacijom. Ljubav ti cvjeta cijeli mjesec. Poboljšaj svoj stil i
budi sigurniji/a u svom nastupu u društvu.


BIKŠkola i obitelj: U prvoj polovici mjeseca stanje u školi će
se nevjerojatno poboljšati, toliko da ni sam/a nećeš moći vjerovati.
Dogodit će se čudo: smireno ćeš se nositi sa školskim obavezama.
Zdravlje će te također dobro služiti. Ocjene će ti se poboljšati, a
profesori će imati visoko mišljenje o tebi. No, pripazi u drugoj
polovici mjeseca. Situacije i tvoji planovi se neće više odvijati tako
dobro jer ćeš početi slušati i neke druge osobe, a ne samo svoje
instinkte.


Ljubav i prijateljstvo: Nemoj zapostaviti prijatelje zbog
svih obaveza koje imaš. Tvoj najbolji prijatelj/ica će od tebe
zahtijevati puno više pažnje, ljubavi, podrške i energije nego što si
mu ti sposoban/a dati. Postavi granice i potraži i ti pomoć od
prijatelja. Ne dozvoli im da te iskorištavaju. Novu ljubav ćeš sresti u
školi ili kroz izvanškolske aktivnosti. Ta mogućnost će ti se učiniti i
previše dobrom da bi bila istinita!


BLIZANCIŠkola i obitelj: Školu i obaveze ćeš staviti na drugo mjesto
nakon što skupiš nekoliko dobrih ocjena. One će ti omogućiti da se
kasnije izvučeš. Razmisli o svom umu. Snalaziš li se bolje s brojkama
ili bojama? Kad to shvatiš, posveti se više razvoju te svoje osobine.
Odnosi s ukućanima će se znatno poboljšati, iako će tvoje kućanske
obaveze znatno narasti. Manje troši i razmisli s koliko novaca
raspolažeš. Uskoro bi mogao/la ostati praznih džepova.


Ljubav i prijateljstvo: Najbolji dijelovi tvog života ovaj
mjesec su ljubav, zabava i kreativnost. Odnosi s prijateljima će biti
prilično kaotični i konfuzni, no ljubav će ti biti romantična, otvorena
i puna zadovoljstva. U drugoj polovici mjeseca očekuje te puno
flertovanja. Ti nećeš poduzeti prvi korak, prepustit ćeš svojoj
simpatiji da ona to učini i donese neke odluke.


RAKŠkola i obitelj: Istinski voliš mir koji proizlazi iz mirnog
obiteljskog života. To je ono što će ti ovaj mjesec davati snage. Dobro
ćeš se zabavljati sa svojom obitelji. Pružit će ti se odlična prilika
iskazati svoje talente, čak bi se moglo raditi o prilici da se time
baviš i profesionalno u budućnosti, no ti bi to mogao/la propustiti
zbog barijera koje nosiš u sebi. Prestani izbjegavati probleme koji se
pojave u školi. Prepoznaš li pravilno o kakvom se problemu radi, tek
tad ga možeš riješiti.


Ljubav i prijateljstvo: Neke stvari iz privatnog života će
te dosta frustrirati ovaj mjesec. Nestrpljenje ti je neprijatelj.
Prijatelji će teško moći doprijeti do tebe i razumjeti te jer trenutno
si u fazi svog života kad mijenjaš svoje planove i ciljeve. Trenutno
uopće nisi spreman/a za kompromise bilo da se radi o tvojim
prijateljima ili o simpatiji. Kad se pojave problemi, radije ćeš ih
jednostavno ignorirati.


LAVŠkola i obitelj: Intelektualni napor će ti uroditi plodom. S
obzirom da ti verbalno izražavanje trenutno jako dobro ide, odgovaraj
što više možeš usmeno. U školi će ti ići jako dobro zahvaljujući
nevjerojatnoj energiji koju trenutno posjeduješ. Nemoj se zato
umisliti, stoj s obje noge čvrsto na zemlji. Uspostavi dobre odnose s
učiteljima ili profesorima. Posveti se više vremena članovima obitelji
i uživat ćeš u obiteljskom životu više nego inače.


Ljubav i prijateljstvo: Komunikacija i odnosi s prijateljima
ti idu izuzetno dobro ovaj mjesec. Trenutno si zbilja u stanju svakog
očarati svojim govorom. Dugotrajno premišljanje o nečemu što
instinktivno naslućuješ dovest će ti samo nedoumice oko nekih stvari.
Budi na oprezu dok se situacija ne razjasni. Iako će ti ovaj mjesec
većina stvari ići od ruke, pripazi na jednom partiju koji će pripremiti
tvoji prijatelji. Tvoje ego bi tu mogao doživjeti jak udarac.


DJEVICAŠkola i obitelj: Pripazi kako se ponašaš sa svojom
ušteđevinom. Poželjet ćeš trošiti lakomisleno na sitnice. No,
zaslužuješ malo ugoditi sam/a sebi. Nemoj učiti u društvu s
prijateljima, to će ti teško ići. Mogući su nesporazumi i s kolegama iz
razreda. Imat ćeš izuzetno puno školskih obaveza. Piši si podsjetnike
jer ćeš inače zaboraviti nešto bitno. Morat ćeš se suočiti s jednom
prilično kaotičnom situacijom.


Ljubav i prijateljstvo: Sredinom mjeseca se nećeš najbolje
slagati s prijateljima. Između vas će vjerojatno doći od niza
nesporazuma. Moraš pokušati uravnotežiti školske obaveze i one koje
imaš prema prijateljima i simpatiji jer sve su to bitni dijelovi tvog
života. U ljubavi budi hrabar/a. U drugoj polovici mjeseca naći ćeš
način kako organizirati svoj ljubavni život i općenito pristupiti
ljubavi na posve novi način.


VAGAŠkola i obitelj: Nemoj pokazivati bijes u školi, čak i kad
znaš da si sto posto u pravu. To će ti donijeti više dobrog, jer u
suprotnom ćeš samo udarati glavom u zid. Budi strpljiv/a! Neki školski
projekti ili testovi će biti odgođeni. Uči polako i temeljito i to će
ti donijeti dobre ocjene. Svoje ideje slobodno iznesi profesorima i
samostalno izradi neki referat ili školski projekt. Oko džeparca se ne
moraš brinuti, imat ćeš ga dovoljno.


Ljubav i prijateljstvo: Popularnost će ti u društvu jako
porasti ovog mjeseca. Bit ćeš odlično raspoložen/a i nitko neće moći
odoljeti tvom šarmu. Prijatelji će te stalno zvati tražeći tvoj savjet.
Ljubavna prilika će ti se ukazati u drugoj polovici mjeseca iako ćeš
pritom doživjeti neku napetost i sukobe. Zamoli prijatelje da za tebe
ispitaju situaciju s osobom koja ti se sviđa – sviđaš li se i ti
njoj/njemu, što ta osoba voli, kakvu glazbu sluša ....ŠKORPIONŠkola i obitelj: Stalno ćeš imati osjećaj da ti promiču
bitne informacije ili da se od tebe skrivaju neke tajne. Zbog toga ćeš
se dosta pouzdati u svoju intuiciju. U školi će ti se ukazati odlične
prilike. Pokušaj većinu obaveza vezanih za školu obaviti u prvoj
polovici mjeseca (referati, usmeno odgovaranje...). Netko od nastavnika
će te prilično iritirati. U drugoj polovici mjeseca obrati više pažnje
svom zdravlju.


Ljubav i prijateljstvo: Ljubav ti je ovaj mjesec jako
slatka. I u ljubavi će se pojaviti neke tajne, no one će samo
doprinijeti uzbuđenju. Morat ćeš i sam/a nešto žrtvovati za svoju
ljubav. U tvojoj je naravi da želiš držati situaciju u svojim rukama, a
ne stvari prepustiti slučaju, pa se tako i ponašaj. Prijatelji će
zahtijevati dosta tvog vremena, a ti ćeš se zbog tih zahtjeva osjećati
kao bitan element svog društva.


STRIJELACŠkola i obitelj: I sam/a ćeš biti iznenađena svojim
postignućima u školi ovaj mjesec. Može se reći da ćeš nadmašiti samog/u
sebe. Sav tvoj trud će biti nagrađen. Zbog svoje pameti, marljivosti i
prijateljskog stava, bit ćeš omiljen/ među profesorima. Neko vrijeme se
možeš opustiti i odmoriti se. Krajem mjeseca ritam života i obaveza će
ti se značajno povećati. Roditelje trenutno možeš tražiti što želiš,
vjerojatno će ti to ispuniti!


Ljubav i prijateljstvo: Moći ćeš računati na prijatelje kad
se nađeš u nevolji. Prijateljstva će ti cvjetati i svi nesporazumi i
neslaganja iz prošlosti će nestati ovog mjeseca. Sve što ti je bilo
dugo na umu, trebaš reći. Ako u tome uspiješ, osjećat ćeš da si se
oslobodio/la velikog tereta. U ljubavi se neće sve odvijati onako brzo
kao u tvojim sanjarenjima, no neočekivano poznanstvo s jednom slatkom
osobom bi moglo prerasti u ljubav.


JARACŠkola i obitelj: Svi problemi i frustracije koje si imao/la
u školi će se riješiti na najbolji način za tebe, iako ćeš ti još neko
vrijeme ostati zbunjen/a u vezi s nekim stvarima vezanim uz školu.
Brinut će te i kakva ti je reputacija među učiteljima, profesorima i
prijateljima. Obaveze će ti narasti. Budi strpljiv/a. Koncentriraj se
na svoje školske obaveze, a situacija i ocjene u školi će ti biti
prilično dobre.


Ljubav i prijateljstvo: Zbog svih obaveza koje imaš, ako si
u vezi, tvoja simpatija bi se mogla naljutiti jer joj ne posvećuješ
dovoljno vremena. Čeznut ćeš za malo mira i tišine. Prijatelji će te
gledati kao pokretača i centar društva. Impresionirat ćeš ih
sposobnošću intuitivnog naslućivanja kako će se situacija razvijati.
Ako si slobodan/a - pripazi malo. Za nekog tko ti se sviđa i s kim
želiš vezu, moglo bi se ispostaviti da je pasivno agresivna i vrlo
zahtjevna osoba.


VODENJAKŠkola i obitelj: Pružit će ti se prilika za putovanja.
Obrazovanje i učenje ti neće teško padati, čak će ti činiti
zadovoljstvo. Moraš se više posvetiti učenju nego dosada, jer nikako
nećeš izbjeći pažnji i zahtjevima učitelja i profesora. Nekim
frustracijama u školi nećeš uspjeti pobjeći. Morat ćeš sakriti svoje
nestrpljenje s razrednim kolegama koji ne misle brzo kao ti i radeći na
školskim projektima i referatima na kojim će se pojaviti poteškoće koje
će ih usporavati.


Ljubav i prijateljstvo: Oduševit ćeš prijatelje svojim
avanturističkim duhom. Nesporazum u komunikaciji izazvat će neslaganje.
Provjeri dva puta sve što radiš i zahtijevaj da se svi točno izraze. Ne
budeš li sredinom mjeseca razumio/la što se događa s tvojim
prijateljima, pričekaj prije nego li doneseš veliku odluku. Ljubav će
ti cvjetati zadnjih 10-tak dana ovog mjeseca. Jesi li ti zbilja
otvoren/a za ljubav kao takvu ili ti je samo do površnog
zaljubljivanja?


RIBEŠkola i obitelj: Mogući su neki financijski problemi kod
kuće. Imat ćeš dosta prilika za dobivanje dobrih ocjena. Moguće je da
ćeš nekamo otputovati. Obrati više pažnje obitelji i privatnim
problemima krajem mjeseca čak i ukoliko budeš pretrpan/a školskim
obavezama. Pruži će ti se dobre prilike u tom periodu, iskoristi ih.
Ukoliko se budeš osjećao/la umorno i nesigurno, ne brzaj s javljanjem
za sve i svašta u školi.


Ljubav i prijateljstvo: Bit ćeš, neuobičajeno za tebe, čak
pomalo grub/ ili nestrpljiv/a u ljubavi. Pripazi na takvo svoje
ponašanje. Ljubav će ti biti najvažnija stvar ovaj mjesec i pri tome se
neće raditi o ničemu jednostavnom ili površnim osjećajima - tvojima ili
druge strane. Neke osobe oko tebe će te pokušati uvući u svoje privatne
drame. Nemoj im to dozvoliti. Samo se upitaj: kad su se zadnji put te
osobe zauzele za tebe kad si bio/la u problemima? Pravi prijatelji će
ti pomoći sredinom mjeseca.

avatar
Nevenci
Top Poster
Top Poster

Broj poruka : 1473
Godina : 29
Datum upisa : 21.08.2007

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Horoskop!!!

Počalji od Nevenci taj Ned 2 Dec - 1:57

Eve ga i za decembar

OVAN


Škola i obitelj: Ovaj mjesec proširi svoje interese -
uključi se u više slobodnih aktivnosti te produbi svoje znanje
izvannastavnom literaturom. Kreni na mali izlet do obližnjeg mjesta s
povijesnim znamenitostima ili posjeti muzej, ukratko iskoristi sve
izvore znanja koji su ti dostupni. Budi usredotočen/na na ono što radiš
i odstupi od svoje svakodnevne rutine. Obiteljske prilike će
zahtijevati tvoju posebnu pažnju u drugoj polovici mjeseca.

Ljubav i prijateljstvo: Pružit će ti se prilika
sprijateljiti se s osobama iz školskog okruženja s kojima dosada nisi
komunicirao/la. Općenito, osjećat ćeš neodoljivu želju poboljšati sve
dijelove svog života, postići više slobode i doživjeti što više lijepih
trenutaka. Krajem mjeseca provedi više vremena s osobama koje istinski
voliš i koje su ti drage, a preko njih ćeš upoznati jednu osobu koja će
imati važnu ulogu u tvom ljubavnom životu. Krajem mjeseca napravi listu
onoga što istinski želiš promijeniti u životu sljedeće godine.


BIK


Škola i obitelj: Ovaj mjesec će te dosta zaokupljati novčana
strana života. Moguće je da se ne radi samo o tvom džeparcu, nego i
zajedničkim obiteljskim financijama, no cijela ta situacija će se
početi poboljšavati sredinom mjeseca. U školi će ti posebno ići od ruke
sve ono što budeš radio/la u paru ili s ostalim učenicima. Sredinom
mjeseca očekuje te jedan sukob. Pripazi – nije dobro stalno dokazivati
učiteljima i profesorima da su u krivu!

Ljubav i prijateljstvo: Prosinac će ti obilovati romantičnim
prilikama, a pažnju će ti naročito zaokupiti jedna osoba prema kojoj
ćeš osjećati posebnu toplinu i bliskost. Ovo je odličan mjesec za
Bikove u vezi – bilo da se želiš upustiti u novu ili produbiti već
postojeću vezu. Pripazi malo na novac i ne pretjeruj u kupnji darova.
Oni trebaju biti odraz pažnje, a ne način kupovanja prijateljstva ili
ljubavi! Sredinom mjeseca sukob s prijateljima mogao bi te baciti u
depresiju dopustiš li to.


BLIZANCI


Škola i obitelj: U školi ćeš biti uspješniji/a nego inače,
čak ćeš imati prilike pregovarati s profesorima oko nekih ocjena i
načina ispitivanja, a sve će se završiti povoljno za tebe. Zamršeni
problemi iz prošlosti će se srediti, kao i nesuglasice s članovima
obitelji. U svakom slučaju, privlačit ćeš pozitivnu pažnju na sebe i u
školi i kod kuće. Učini neke sitne, ali lijepe stvari za svoje ukućane.


Ljubav i prijateljstvo: U prosincu ćeš imati zbilja
nevjerojatno dobre prilike za novu vezu. Manje svađe koje si imao/la s
prijateljima će se riješiti i slobodno se upusti u debatu s njima, ali
prije provjeri činjenice. Neke stvari koje ćeš napraviti, učinit će te
prilično popularnom osobom, a iz te nove situacije izvući ćeš najviše
koristi na ljubavnom planu. Nešto toplo, puno pozitivne energije i s
velikim mogućnostima za uspjeh dolazi ti u život pa se slobodno
prepusti sanjarenju.


RAK


Škola i obitelj: U prosincu nastupaju pozitivne promjene za
tebe u školi, ali i na zdravstvenom planu. Ocjene će ti biti dobre,
učitelji i profesori će imati povoljno mišljenje o tebi, no budi
kristalno jasan/jasna kad odgovaraš. Nemoj se izvlačiti na brbljavost i
ponavljanje jedne te iste stvari na 100 različitih načina! Samopouzdan
stav i sigurnost u sebe znatno će pridonijeti tvom uspjehu, zbog čega
ćeš s više zadovoljstva učiti. Dobro ćeš se slagati s mlađim članovima
obitelji.

Ljubav i prijateljstvo: U ljubavi te očekuje napredak.
Komunikacija je ključna riječ, stoga govori što više i osiguraj si
prednost ne dozvolivši drugoj strani da kaže 'ne'. Oko 10. prosinca
ostani kod kuće uz dobru knjigu - neka se druga strana upita gdje si,
daj joj vremena da osjeti tvoju odsutnost i shvati da joj nedostaješ.
Sredinom mjeseca osjetit ćeš da nešto nije u redu s nekim od tvojih
prijatelja.


LAV


Škola i obitelj: Tvoja kreativnost će doživjeti pravi
procvat u prosincu. Kreativni školski projekti, referati ili nešto
slično donijet će ti pozitivne bodove i dobre ocjene sredinom mjeseca.
Bilo bi dobro da na svjetlo dana izneseš sve svoje talente. U prosincu
se nitko neće posebno isprsiti pa će ti džeparac biti poprilično tanak,
stoga razmisli koje su tvoje istinske potrebe i na što trebaš trošiti
novac.

Ljubav i prijateljstvo: Ljubav će ti cvjetati u prosincu.
Ako si u vezi, ona će postati dublja i intenzivnija, a ako nisi, nova
ljubav će ući u tvoj život i obogatiti ga. Izlasci i druženje s
prijateljima bit će intenzivni, no pripazi na džeparac. Razmisli o tome
trudiš li se oko prave osobe i je li ta osoba istinski vrijedna tvojih
emocija. Moguće je da samo uzaludno trošiš energiju. Sredinom mjeseca
budi strpljiv/a, jer stvari će uskoro sjesti na svoje mjesto.


DJEVICA


Škola i obitelj: Prosinac je dobar mjesec za tebe kad su u
pitanju obitelj i obiteljski život, jer će doći do pozitivnih promjena.
Moguće je da ćete doći do nekog nasljedstva ili će neka obiteljska
imovina biti prodana za dobru cijenu. U svakom slučaju, neki dugoročni
obiteljski problemi će biti riješeni. Bit ćeš nagrađen/a za nešto što
si radio/la u prošlosti, stoga nemoj propustiti prilike koje će ti se
ukazati u školi. Bit ćeš izrazito intelektualno orijentiran/a i pun/a
ideja.

Ljubav i prijateljstvo: Osjećat ćeš se odlično svaki put kad
izađeš iz kuće i to stoga što će te osobe u tvom životu prihvatiti i
cijeniti više nego ikad. Od 10. prosinca život će ti biti preplavljen
romantikom. Bilo da si slobodan/a ili u vezi, slijede ti brojni
poljupci, no očekuju te sukobi s prijateljima, ali to će biti odlična
prilika da konačno riješiš s njima neke nesuglasice. Bit ćeš nervozan/a
zbog gužve oko nadolazećih blagdana, ali budi fleksibilan/a.VAGA


Škola i obitelj: Vjerovao/la ili ne, ovaj mjesec ćeš uživati
u učenju. Očekuje te neki vrijedan dar koji će ti doći prilikom jednog
posjeta, putovanja, poruke brata/sestre ili razrednog kolege. Pored
toga, očekuje te i jedna pozitivna vijest ili objava. Od ruke će ti ići
i pisanje i usmeno odgovaranje, a gradivo ćeš usvajati s lakoćom.
Unutrašnji glas će te podsjećati da si nešto zaboravio/la učiniti.
Koliko god to bilo iritantno, sjeti se koliko je puta taj glasić bio u
pravu.

Ljubav i prijateljstvo: U komunikaciji i druženju s
prijateljima očekuje te veliko zadovoljstvo i zabava. Bit ćeš izuzetno
pokretan/a, nećeš moći ostati na jednom mjestu, a tvoj utjecaj na
prijatelje će se povećati. Sredinom mjeseca se pripremi za puno
intelektualnog rada i romantike. Bit ćeš okružen/a ljubavnim darovima,
samo pripazi da ne pretjeraš u njihovom iskorištavanju. Prisutnost
prijatelja i obitelji će ti olakšati probleme.


ŠKORPION


Škola i obitelj: Ovaj mjesec možeš očekivati povećanje
džeparca ili neočekivan poklon nekog rođaka, a zajedno s članovima
obitelji uključi se u pripreme za blagdane. Morat ćeš smiriti potrebu
za svađom da bi jednu stvar mogao/la dobro napraviti, stoga se bavi
sportom da bi izbacio/la negativnu energiju iz sebe. Na Staru godinu
morat ćeš biti strpljiv/a. Jedan od tvojih učitelja ili profesora će
biti u posebno dobrom raspoloženju. Iskoristi to.

Ljubav i prijateljstvo: Prosinac ti je povoljan za sva
putovanja, no lažni prijatelji bi te mogli iskoristiti. Opusti se i
nemoj biti toliko zabrinut/a za budućnost, nakratko prestani
razmišljati o njoj, to će ti pomoći da se osjećaš bolje. S prijateljima
pripremi zabavu za nekog kome je to potrebno. Sredinom mjeseca naći ćeš
se u jednoj romantičnoj situaciji, no nekoliko dana kasnije morat ćeš
napraviti neke kompromise.STRIJELAC


Škola i obitelj: Neke okolnosti će ti pomoći riješiti
probleme koji su prije izgledali nepremostivo. Osjećat ćeš se znatno
slobodniji/a i pokazati kakav/a si zapravo, a tvoja okolina će to
prihvatiti spremnije nego inače. Imat ćeš nebrojene mogućnosti da
poboljšaš ocjene u školi i time dokažeš svoju odgovornost, te tako
postigneš i veći stupanj samostalnosti (roditelji će te manje
kontrolirati). Prosinac je mjesec u kojem će ti sve vezano uz putovanja
i obrazovanje ići od ruke.

Ljubav i prijateljstvo: Imat ćeš dosta utjecaja na svoje
prijatelje, a dojam koji ćeš ostavljati na druge bit će prilično
specifičan. Moguće je da će ti osoba u koju si zaljubljen/a iz nekog
razloga ići na živce, možda zato što ćeš svoju simpatiju imati prilike
bolje upoznati i više je nećeš smatrati nevjerojatnom i savršenom
osobom, već čak pomalo i iritantnom. Razgovaraj sa simpatijom o svojim
istinskim osjećajima, to bi moglo pomoći.

JARAC


Škola i obitelj: Prosinac je odličan mjesec za otkrivanje
nevjerojatnih mogućnosti koje su ti prije bile skrivene ili
neprepoznatljive. Pomogni više članovima svoje obitelji oko kućanskih
poslova, jer dobro ćeš se osjećati znajući koliko je tvoja pomoć
dragocjena. Kad tebi zatreba pomoć, naći ćeš je. U drugoj polovici
mjeseca moglo bi doći do nesuglasica s nekim od stričeva ili ujaka.
Moguće je da članovi njihovih obitelji neke obiteljske tajne ne znaju
zadržati za sebe. Krajem mjeseca ćeš se morati suočiti s nečim
ozbiljnim u školi, ali će na kraju to za tebe biti ugodno iskustvo.

Ljubav i prijateljstvo: Prijatelji će ti biti od velike
pomoći ovaj mjesec. Bit ćeš izuzetno samopouzdan/a te će ti se činiti
da ti je proljeće ušetalo u život, što će se protegnuti čak i u 2008.
godinu. U ljubavi ćeš požnjeti slatke plodove svog truda puno prije
nego što to očekuješ. Ne oklijevaj, nađeš li se sa simpatijom ispod
imele, znaš što moraš učiniti!


VODENJAK


Škola i obitelj: Sve što postigneš ovaj mjesec imat će
dugoročne posljedice. Uključi se u neke aktivnosti i društva, pokaži
svoje talente. Možda i tvoje buduće zanimanje bude povezano s tim
aktivnostima ili ti pomognu u ostvarenju ciljeva. U prosincu ćeš
vjerovati u krilaticu - ono što istinski želiš, to ćeš i postići. Iako
ćeš u školi imati nesporazuma s nastavnicima i profesorima, ovo je
općenito jako sretan mjesec za tebe. Budi strpljiv/a sa starijim
članovima obitelji i slušaj priče iz njihove mladosti.

Ljubav i prijateljstvo: Prijatelji će u prosincu imati velik
utjecaj na tebe. Obrati pažnju na detalje, tako ćeš izbjeći nezgodne
stvari u komunikaciji, i razmisli o svojim osjećajima. Koristiš li
nekog samo zato da bi izbjegao/la osjećaj osamljenosti ili prema toj
osobi gajiš istinske emocije? Potrudi se oko te osobe. Ako nemaš nikog,
ne brini - u drugoj polovici prosinca čeka te iznenađenje.


RIBE


Škola i obitelj: U prosincu će ti se u školi događati puno
toga što će utjecati na tvoju reputaciju među učiteljima i profesorima
– očekuju te i nagrade i priznanja. Ovo bi moglo biti vrijeme velikog
uspjeha koje će se odraziti i na tvoje buduće zanimanje. Moguće je da
će ti netko ponuditi da se u slobodno vrijeme baviš nečim čime ćeš moći
pokazati i razviti svoje talente. Ovo nije vrijeme da budeš stidljiva
ljubičica – što više budeš na svjetlima pozornice, to će ti uspjeh biti
veći.

Ljubav i prijateljstvo: Ovo je izuzetno povoljno razdoblje
za tebe i postoji velika mogućnost da ostvariš vezu koja će dugo
trajati. Vrijeme je da ti poduzmeš nešto, no pri tome se ne obavezuj na
nešto za što nisi spreman/a. Ako ti pri osvajanju simpatije zatreba
pomoć, slobodno je zatraži. Prijatelji, između ostalog, tome i služe.
Moguće je da ćeš uploviti u ozbiljnu vezu. Ako se to dogodi, nećeš moći
vjerovati koliko će ti biti dobro.
avatar
Nevenci
Top Poster
Top Poster

Broj poruka : 1473
Godina : 29
Datum upisa : 21.08.2007

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Horoskop!!!

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu